به فروشگاه خرید اینترنتی عسل طبیعی کوهستان خوش آمدید چنانچه قصد خرید عسل طبیعی ، خالص ، مرغوب و کم نظیر را دارید که هم خواص درمانی داشته باشد و هم دارای طعم عالی باشد به سایت اصلی عسل طبیعی کوهستان - عسل 20 دات کام- مراجعه کنید در این سایت ابتدا نوع عسل مورد نظر خود از قبیل عسل گون ، عسل گون گزانگبین، عسل یونجه ، عسل کنار - عسل السدر جنسی عربی - عسل شوید ، عسل گشنیز و عسل آویشن را انتخاب کنید سپس به روشی که در سایت عسل کوهستان ذکر شده است سفارش خود را از طریق شماره 09392007694 ثبت نمائید پس از واریز وجه عسل درخواستی، سفارش شما از طریق پست پیشتاز ارسال خواهد شد عسل کوهستان کیفیت عسل های خود را تضمین می کند و چنانچه بر فرض محال عسل نامرغوبی تحویل مشتری گردیده باشد دوبرابر مبلغ عسل را به حساب مشتری واریز می نماید خرید عسل طبیعی کوهستان در تهران اصفهان شیراز مشهد کرمانشاه کردستان آذربایجان شرقی و غربی خوزستان و سایر استانهای کشور امکانپذیر می باشد تنها راه و روش شناخت عسل طبیعی از عسل تقلبی، مصنوعی و جعلی اینست که مقدار کمی از عسل را به آزمایشگاه عسل بدهید ساکاروز عسل های طبیعی زیر 5 درصد می باشد فراموش نکنید که روش های قدیمی تشخیص عسل طبیعی، همگی دارای ایراد هستند و به لحاظ علمی نامعتبر می باشند ضمنا اگر به کتب اساتید بزرگ دانشگاهی در ایران و سایر نقاط جهان توجه نمائید همگی بر یک نکته اتفاق نظر دارند که عسل طبیعی حتما رس می کند ممکن است شما رس را با شکرک یا کریستالیزه شدن بشناسید تعجب نکنید، عسل طبیعی حتما باید رس کند وقتی عسل طبیعی رس می کند شبیه روغن نباتی می شود و به راحتی با حرارت غیر مستقیم ملایم به حالت اولش بر می گردد جهت خرید عسل طبیعی، فروش عسل طبیعی ، تهیه عسل جهت درمان بیماری ها، آشنایی با خواص درمانی عسل طبیعی کوهی، آشنایی با عسل چندگیاه، خرید گرده گل مرغوب و سایر فراورده های زنبور عسل کافیست به سایت عسل طبیعی کوهستان مراجعه نمائید باتشکر مدیریت عسل کوهستان اصفهان، عموشاهی فروشانی

X
تبلیغات
پخش زنده جام جهانی

فروشگاه عسل طبیعی و خالص کوهستان

علت شکرک نزدن عسل های موجود در بازار چیست؟

 متاسفانه برای جلوگیری از تبلور عسل معمولا کارخانه های بسته بندی کننده ، عملیاتی از قبیل حرارت دادن، افزودن کمی جوهر لیمو در هر تن و غیره روی عسل انجام می دهند که در همه این موارد به خاطر وارد شدن ناخالصی در مجموعه قند های موجود، پدیده ی بلورین شدن به تاخیر می افتد.

در مورد کارگاه های ناشناخته که در آن حرارت دادن عسل به صورت مستقیم یا بدون کنترل صورت می گیرد، نه تنها مواد موجود در عسل دچار آسیب می شود بلکه بعد از دمای مشخصی ماده ای به نام «هیدروکسی متیل فورفوال» پدید می آید که اگر نسبت آن در عسل زیاد شود، مصرف آن خطرناک است.

دقت داشته باشید که عسل های کوهستان حتما رس می بندد یا در اصطلاح عوام شکرک می زند چون هیچ گونه ماده افزودنی ندارد و خالص می باشد.

 

جهت ورود به فروشگاه عسل 20 کوهستان بر روی آدرس زیر کلیک نمایید

 

 ASAL20.ir