عسل دکتر عموشاهی ، عسل طبیعی کوهستان

خرید و فروش عسل های ناب و کمیاب و خالص کوهستان

عسل دکتر عموشاهی ، عسل طبیعی کوهستان

خرید و فروش عسل های ناب و کمیاب و خالص کوهستان

تشخیص مزه ، رنگ و طعم عسل طبیعی

تشخیص مزه ، رنگ و طعم عسل طبیعی

این روزها به دلیل سودجویی برخی فرصت طلبان ، تشخیص مواد غذایی خوب و بد و سالم و ناسالم کار دشواری است. این نوشتار به ما کمک می کند روشهای تشخیص عسل را فرا بگیریم .آسان ترین روش تشخیص عسل طبـیعی، خرید از فروشگاه ها و اشخاص معتبر است که شما ازسابقه فعالیت آنها در زنبورداری و یا تهیه و فروش عسل مطلع هستید.

 

برخی افراد، میزان رطوبت عسل را به وسیله برگرداندن شیشه عسل و سرعت بالا و پایین رفتن حباب داخل شیشه و برخی به وسیله میزان کش آمدن عسل اندازه گیری می کنند، ولی باید توجه داشت که این روش ها دقیق و مطمئن نیست.

 

تمام عسل ها حاوی مخمرهای خوراکی بی ضرر برای انسان است .باید توجه کرد که عسل در زمستان    به دلیل سرمای زیر 11 درجه تخمیر نمی شود. البته نگهداری عسل در دمای 38 درجه سانتی گراد      نیز می تواند از تخمیر آن جلوگیری کند، ولی در دراز مدت به کیفیت عسل صدمه می زند، زیرا    حرارت بالا کیفیت عسل را از بین می برد.

 

عسل با رطوبت بیش از 17 درصد بیشتر در معرض تخمیر است. بعد از شکرک زدن، درصد تخمیر عسل افزایش می یابد. تخمیر شدن مختص عسل های بسته بندی شده و صاف شده نیست، بلکه اگر    شرایط مناسب باشد،عسل "شان" نیز تخمیر می شود.

 

 عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که فقط در عسل وجود دارد و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه است. لذا افراد می توانند با مصرف زیاد و توجه دقیق به درجه خلوص عسل، حتی نوع عسل را از نظر گیاه مورد مصرف زنبور تعیین کنند، زیرا هر گیاه مزه خاصی به عسل می دهد.

 

 باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل. ضمنا اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش حتماً بو و رایحه قوی و مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام کنید.

 

 

 

روشهای نامطمئن و غیر علمی برای تشخیص عسل طبیعی که توصیه می شود

این روشها را دلیل بر طبیعی بودن عسل قرار ندهید :

-  اگر عسل را داخل لیوان محتوی آب بریزید، چنانچه به صورت عمودی وارد لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نگردد، عسل مطلوبی است، ولی اگر عسل هنگامریختن، در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص کمتر و رطوبت بالاتری برخوردار است.

 

- برای تشخیص عسل ؛ سر گوگرد دار چوب کبریت را وارد عسل کرده (آغشته به عسل) سپس با فندک سعی کنید آن را آتش بزنید . اگر روشن نشد عسل خوبی خریده اید .

- با قاشق مقداری از عسل در ظرف آب سرد بریزید، طوری که با فاصله از آب وارد آب شود اگر مستقیم (اصطلاحا نخ عسل) در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست .

- ظرف شیشه ای حاوی عسل را جلوی نور بگیرید اگر نور براحتی از ان عبور کرد عسل خوبی نیست ، باید تیره باشد .

 

 

 

جهت ورود به فروشگاه عسل 20 کوهستان بر روی آدرس زیر کلیک نمایید

 

 ASAL20.ir